Інтелектуальна гра “Цікава математика”

9 квітня, в тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, у Новочорторийському ТЕФК проведено тематичний інтелектуальний захід «Цікава математика», під керівництвом викладача математики Дмитренко В.В.
Мета заходу – зацікавити студентів математикою і показати, що світ без математики та математичних понять був би не цікавий.
Математика – цариця всіх наук. Цей предмет звикли називати одним з найважчих для сприйняття. Та студенти І-ІІ курсів коледжу довели – математика може бути цікавою та навіть веселою. Адже будь яка діяльність здобувача освіти буде успішною, коли вона здійснюється без примусу, дарує радість відчувати себе переможцем, творцем.
Участь приймали не лише студенти коледжу, а й викладачі: Білоцерківська Л.В., Данкевич Л.М., Дмитренко В.В., Рибак Н.Л.
Ведучі заходу студенти ТБФ-21 групи Рибакова О. та Жук Д. змістовно розповідали про цікаві математичні факти та запрошували студентів приймати участь у різних випробовуваннях.
Викладач Данкевич Л.М. та студент В-21 групи Бондар Р. фіксували активних учасників та їх відповіді.
За підсумками виконаних випробовувань, перемогу отримала В-21 група. Найактивнішим учасником став студент В-11 групи Мельник В.
Захід пройшов цікаво і змістовно. У кожного із присутніх залишилося приємне враження від проведеного інтелектуального заходу та отриманих нових фактів з математики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *