Гостьова лекція від фахівця страхової компанії

Вимоги сьогодення до здобуття якісної фахової передвищої освіти спонукають до використання у навчанні нових підходів. Одним із таких є залучення до навчального процесу фахівців в рамках програм АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ.
18.03. 2024 року для здобувачів освіти ОПП “Фінанси, банківська справа та страхування»”, ОПП “Облік і оподаткування”, в рамках вивчення навчальних дисциплін “Страхові послуги”, «Фінанси», “Фінанси підприємства” відбулася гостьова лекція на тему “Фінансова діяльність страхової компанії”, яку провела Алла ЛУЦЕНКО – фінансовий консультант компанії Starlife, провідного посередника у сфері страхування.
Позитивним моментом лекції було саме дискусійне обговорення проблематики, студенти активно задавали запитання й отримували детальні відповіді, зокрема й про особливості роботи страховиків в умовах воєнного стану та інші актуальні практичні питання організації їх діяльності.
Викладачі фінансових дисциплін Новочорторийського ТЕФК Наталія Омельчук, Галина Пастушенко, Надія Бірюченко, Роман Дибелюк відмітили, що зустріч була надзвичайно цікавою, продуктивною, багатогранною та взаємно корисною, на якій здобувачі освіти відчули важливість і перспективність саморозвитку для майбутньої професії.
Щиро дякуємо Аллі ЛУЦЕНКО та закладу-партнеру ВСП “Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського НАУ” за можливість професійного спілкування і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!