Дозвілля

    Студентське життя кольорове і безтурботне, веселе і незабутнє. Це крок у дорослий світ, перша оцінка у заліковій книжці, незабутні дні і безсонні ночі, нові друзі, неймовірні емоції, враження та події. Студентські роки – це прекрасний період надій і впевненості в тому, що мрії обов’язково збудуться.

    У  коледжі створені всі умови  для цікавого дозвілля , розвитку особистісних якостей, розкриття талантів і творчих здібностей студентів.  Студенти мають можливість розвивати свої таланти у різних мистецьких жанрах: вокальний та хоровий спів, художнє читання, театральне мистецтво, інструментальна музика, класична хореографія, вокал. В коледжі діє народний ансамбль «Зорепад», який є учасником обласних, регіональних конкурсів та фестивалів.

    Учасники творчих колективів нашого коледжу – ініціативні та цілеспрямовані молоді люди, за участю яких яскраво і видовищно відбуваються різноманітні святкові заходи. Наші творчі колективи неодноразово ставали призерами та лауреатами міських, обласних, Всеукраїнських фестивалів і конкурсів. Без них у коледжі не відбувається жодного заходу, жодного свята або вечора.

    Кожен студент має відчувати власну перспективу, зрозуміти й реалізувати своє “Я” – як індивідуальне, так і колективне. Реалізація студентського життя в коледжі спрямовується на проведення ефективних заходів дозвілля і відпочинку. Серед багатьох з них є щорічне проведення різноманітних конкурсів, акцій, оглядів художньої самодіяльності студентів, “День Знань”,  “День учителя”, “День студента”,”День працівника сільського господарства” , “Новорічні свята”, “День відкритих дверей”, “Студент року”, “День гумору”, “День Захисника вітчизни”, “День вишиванки” та багато інших цікавих заходів, які в нашому закладі перетворюються на концерти-шоу та концерти-вистави.

У коледжі  діють спортивні секції з футболу, волейболу, настільного тенісу, легкої атлетики, вільної боротьби, гирьового спорту, шашок та шахмат.

Ви талановитий і креативний? Тоді на ваші ідеї чекає наш центр мистецтв і дозвілля!