Гуртожиток

   На балансі коледжу перебуває один гуртожиток, який призначений для розміщення іногородніх студентів денної форми здобуття освіти, абітурієнтів під час вступних випробувань та студентів заочної форми здобуття освіти. 

    Гуртожиток – це 5-ти поверховий будинок секційного типу, який містить 22 секції. Кожна секція має 7 кімнат, кухню, санвузол. Гуртожиток розрахований для проживання  450 студентів. В приміщеннях гуртожитку обладнано кімнати для самопідготовки,  мешканці мають можливість підключення до Інтернету.

      До послуг студентів –  кімната для відпочинку, актова зала для проведення культурно-масових заходів, побутова кімната,  перукарня. В підвальному приміщенні обладнано укриття, встановлено автоматичну пожежну сигналізацію. 

    З мешканцями гуртожитків систематично проводяться інструктажі щодо дотримання техніки безпеки, протипожежної безпеки, дій у випадку надходження сигналу «Повітряна тривога».

  Виховна робота в гуртожитках є невід’ємною складовою виховного процесу, який здійснюється в коледжі. Органом студентського самоврядування в гуртожитку є Студентська рада гуртожитку.  Студентська рада вирішує  питання організації змістовного проведення студентського дозвілля, сприяє діяльності клубів за інтересами. Мешканці гуртожитку активні в соціальнозначущих акціях: «Запали свічку пам’яті», «Підтримаємо тих, хто опинився в складних життєвих умовах»та волонтерській роботі. Систематично радою гуртожитку проводяться рейди перевірки, спрямовані на покращення санітарного стану і естетичного оформлення кімнат та секцій . Проводиться конкурс на кращу кімнату гуртожитку, студенти що брали участь одержують заохочувальні сувеніри.

   В гуртожитку діє медичний пункт коледжу.

  До послуг студентів їдальня на 220 посадочних місць, яка знаходиться поряд з гуртожитком.

Тетяна ТОМЧУК

комендант гуртожитку, медсестра

Наталія КУЧЕРУК

вихователь гуртожитку

Положення про користування гуртожитком

Правила внутрішнього розпорядку

Договір на проживання 

Заява на проживання

Заява на пільгову плату за проживання

Наявність гуртожитків та вільних місць у них, розмір плати за проживання
Загальна площа
Основна площа жилих приміщень, м
Кількість місць
Кількість проживаючих студентів, осіб
Наявність мережі інтернет та WI-FI
Сума за проживання, грн. на місяць
3782,1
1891
250
160
Так
400