Засідання атестаційної комісії

   09 жовтня 2024 року відбулося засідання атестаційної комісії  НТЕФК, в ході якого були розглянуті такі питання:

  1. Затвердження списку педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації в 2025 році, строки проведення їх атестації та графік проведення засідань атестаційної комісії.
  2. Визначення строку та адреси електронної пошти для подання педагогічними працівниками документів, які свідчать про педагогічну майстерність та/або професійні досягнення.
  3. Визначення порядку вивчення досвіду роботи педагогічних працівників за міжатестаційний період.
  4. Визначення порядку голосування на засіданні атестаційної комісії.

  Акцентували увагу на дотриманні принципів колегіальності, відкритості, прозорості, доброзичливого ставлення до педагогічного працівника, об’єктивності та системності оцінювання його діяльності. Важливу увагу приділено обговоренню критеріїв, за якими буде оцінюватися діяльність педагогічного працівника.

   Була звернута увага на те, що педагогічні працівники, які підлягають атестації у 2025 році, відповідно до вимог Положення про атестацію педагогічних працівників, можуть протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення цієї інформації подати до атестаційної комісії документи, що, на їх думку, свідчать про педагогічну майстерність та/або професійні досягнення. Документи можуть подаватися в паперовій або електронній формі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *