Засідання методичної ради

04.09.2024р. у Новочорторийському технолого-економічному фаховому коледжі відбулося засідання методичної  ради. Відкрив засідання Володимир ВЕРЖАКІВСЬКИЙ, в.о. директора  коледжу, який наголосив на тому, що методична робота в коледжі є складовою частиною освітнього процесу і одним із видів діяльності педагогічного колективу, що спонукає кожного викладача до підвищення свого фахового рівня, сприяє їх взаємному збагаченню педагогічними знахідками, дає змогу молодим викладачам переймати педагогічну майстерність досвідчених колег, виробляти власний педагогічний стиль, забезпечуючи підтримку в педагогічному колективі духу творчості, прагнення до пошуку. Досвід показує, що система методичної роботи розвиває та оновлює зміст навчання, задовольняє потреби нашого колективу у постійному підвищенні фахового рівня, стимулює до впровадження інноваційних педагогічних технологій.

Члени методичної ради розглянули та обговорили такі питання:

  1. Основні напрямки роботи методичної ради коледжу на 2024-2025 н.р.
  2. Обговорення планів роботи методичного кабінету, циклових комісій на 2023-2024 н.р.
  3. Формування безпечного освітнього середовища.
  4. Про організацію та проведення олімпіад і конкурсів з навчальних дисциплін та загальноосвітніх предметів.
  5. Підготовка до акредитації освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування»
  6. Посилення національно-патріотичного виховання при вивченні української мови та літератури, громадянської освіти, історії України, формування громадянської позиції у здобувачів.
  7. Про проведення в коледжі 1-го етапу конкурсу «Педагогічний Оскар – 2025».

  Робота методичної ради була плідною та ефективною. 

  Дякуємо захисникам України за можливість жити і працювати під мирним небом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *