Матеріально-технічна база

    Для забезпечення якісного освітнього процесу  належна увага в закладі освіти приділяється матеріально-технічній базі.  Усі споруди капітально відремонтовані та відповідають санітарно-гігієнічним та інженерно-технічним нормативам. Освітній процес в коледжі проводиться в 2-х навчальних корпусах з сучасними аудиторіями, обладнаними технічними засобами навчання. В коледжі є 48 навчальних кабінетів і лабораторій, 4 комп’ютерні лабораторії, які використовуються у підготовці фахівців всіх спеціальностей. Для практичної підготовки є навчально-дослідне поле, навчально-виробнича клініка ветеринарної медицини, навчальний  стаціонар, теплиця, навчально-виробнича майстерня, навчальна бухгалтерія.   

    Бібліотека коледжу  налічує більше 30000 примірників підручників, посібників, художніх видань, журналів та електронних ресурсів. Окрім книжкового фонду, студенти в читальному залі, розрахованому на 100 посадочних місць,  мають доступ до онлайн-ресурсів.

    До послуг студентів гуртожиток, спортивно-оздоровчий комплекс, актова зала, їдальня  на 220 посадочних місць, буфет.

   В навчальних корпусах та в гуртожитку встановлено та прийнято в експлуатацію пожежну сигналізацію та систему оповіщення, на території цілодобово працює система відеоспостереження.

    В коледжі облаштовано протирадіаційне укриття та сховище, що дозволяє одночасне перебування всіх учасників освітнього процесу. Сховища забезпечені питною водою, санітарними вузлами, системою примусової вентиляції, мережею інтернет.

  • Відомості про кількісні та якісні показники матеріального забезпечення освітньої діяльності
  • Акт прийому готовності Новочорторийського технолого-економічного фахового коледжу до 2024-2025 навчального року