З Днем працівників освіти!

     В першу неділю жовтня ми традиційно святкуємо гарне свято – День працівників освіти. Це свято стало чудовою можливістю вшанувати тих, хто навчає та виховує молоде покоління.Саме в цей день навчального року звучать щирі слова подяки педагогам за нелегку, важливу і складну, але настільки цікаву і віддану працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

   У першу чергу дякуємо Збройним силам України, зокрема і педагогічним працівникам нашого коледжу, які стали на захист України,  адже завдяки їм ми маємо можливість жити і працювати.

  Глибоко шануємо мудрість і жертовність освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра і висловлюємо вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.  Завдяки вашій натхненній праці та професійній майстерності   молодь формує світогляд та здобуває освіту – міцний фундамент, на якому вона будуватиме своє майбутнє і майбутнє своєї держави. 
  Бажаємо вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.
   

Вітання від студентів коледжу

   Сьогодні  студенти  коледжу вітали з професійним святом своїх викладачів. Пролунали гарні, щирі, приємні слова вдячності та поваги.  З нагоди професійного свята з вітальним словом до колективу звернувся т.в.о. директора коледжу Олег Осадчук. У своєму  виступі він побажав колегам  невичерпного джерела енергії та натхнення у професійних досягненнях.
                    Підготувала свято -викладач Катерина Кукуруза

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *