Екскурсія в ФГ «АГРОМАКС-М»

Екскурсія студентів в ФГ «АГРОМАКС-М» : нові враження, нові амбіції та завдання на майбутнє

7 березнястуденти спеціальності «Облік та оподаткування» разом із завідуючою з навчально – виробничої практики Н.Л.Рибак, головою циклової комісії бухгалтерсько – фінансових дисциплін Н.В.Бірюченко та викладачем дисципліни «Економіка підприємства» Л.В.Білоцерківською відвідали з ознайомчою екскурсією ФГ «Агромакс-М».

Під час цієї практичної та цікавої екскурсії студенти побували в робочих кабінетах працівників бухгалтерії та поспілкувалися безпосередньо з головним бухгалтером Семенюк О.В, яка ознайомила з особливостями організації обліково-аналітичної роботи, показала деякі аспекти ведення бухгалтерського обліку в програмі «BAS АГРО. Бухгалтерія» та розповіла про свій досвід, отриманий за час роботи на даному підприємстві.

Все це викликало особливий інтерес у студентів, які могли практично відчути важливість та усі тонкощі облікової, фінансової та аналітичної роботи та зрозуміти наскільки важливо здобувати фахові знання, проходити практику під час навчання, щоб в подальшому стати висококваліфікованими фахівцями, бути конкурентоспроможним на ринку праці та отримувати належну фінансову винагороду та моральне задоволення від своєї роботи.

Новочорторийський ТЕФК висловлює керівництву та співробітникам ФГ «Агромакс-М» за чудову пізнавальну екскурсію і бажаємо подальшого розвитку та успіхів!