Конкурс “Найкращий бібліотечний онлайн-сервіс 2024”

 
 
Впродовж багатьох років наш коледж співпрацює з ДУ «Науково-методичний центр ВФПО».
   Цьогоріч НМЦ ВФПО провів фаховий конкурс «Найкращий бібліотечний онлайн-сервіс 2024», мета якого – активізація творчого потенціалу бібліотекарів та впровадження інноваційних форм і методів бібліотечно-інформаційного обслуговування користувачів. Цей конкурс не тільки сприяє професійному розвитку, поширенню кращого досвіду роботи бібліотекарів, він мотивує шукати нові шляхи інформаційного забезпечення здобувачів освіти та викладачів в умовах війни. У конкурсі взяли участь бібліотечні фахівці закладів фахової передвищої освіти.
   Конкурсна комісія НМЦ ВФПО розглянула та проаналізувала досвід роботи бібліотекарів і оголосила результати на онлай-форумі «Формування іміджу бібліотеки за допомогою соціальних мереж» 25 вересня 2024 року, напередодні Всеукраїнського дня бібліотек.
Дякуємо НАУКОВО-МЕТОДИЧНОМУ ЦЕНТРУ ВФПО за визнання нашої роботи!
   Друге місце у конкурсі «Найкращий бібліотечний онлайн-сервіс» в номінації «Краща бібліотечна сторінка на сайті ЗФПО», організованого Науково-методичним центром ВФПО.
Бібліотека Новочорторийського ТЕФК – це незвичайне місце, де не тільки зберігаються книги, це те місце, той особливий простір з особливою енергетикою, настроєм, затишком , де кожний може відкрити для себе новий світ. Тут народжуються нові ідеї та розквітають таланти. Сучасна бібліотека – це не лише сховище для книг, а й своєрідний електронний архів, де можна отримати доступ до інформації, як на традиційних носіях, так і в електронному вигляді. Тож сьогодні, у Всеукраїнський день бібліотек вітаємо працівників нашої бібліотеки Аллу ОСАДЧУК та Майю МШАНЕЦЬКУ з професійним святом і перемогою в конкурсі. Щиро дякуємо вам за невтомну і дуже необхідну працю. Творчих успіхів вам, вірних читачів, невичерпного натхнення та мирного неба над Україною! https://ntefc.edu.ua/main/about-college/library/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *