Рятувати життя під силу кожному

Хіба можна переоцінити значення крові в житті людини? Без неї ми просто не можемо існувати. А в разі необхідності, замінити її нічим. Тому, донорська кров вкрай важлива для кожного і медики всього світу наголошують на необхідності її здачі.

Бути донором – це надзвичайно благородна справа. Адже, здаючи кров, ви рятуєте не одне життя. Бо ніколи не знаєш, кому вона може знадобитися: новонародженій дитині чи людині, що потрапила в аварію, пораненому військовому чи онкохворій людині…

7 листопада 2023 року на базі КНП «Любарська лікарня» фахівці виїзної бригади КНП «Обласний центр крові» Житомирської ОР здійснювали забір донорської крові. Розуміючи важливість і необхідність донорства, чимало бажаючих вирішили долучитись до цієї благодійної ініціативи. Серед них і студенти та викладачі Новочорторийського ТЕФК.  Адже здати кров –  це найпростіше, що кожен із нас може зробити, щоб допомогти врятувати чиєсь життя.

Пам’ятайте! Кров потрібна постійно! Тому закликаємо усіх долучатись до донацій, якщо не маєте протипоказань, адже вони не лише допомагають рятувати життя реципієнтів, але й приносять користь самим донорам. Творімо добро, єднаймося, робімо свій внесок в наближення довгоочікуваної Перемоги!

Бірюченко Надія, викладач обліково-фінансових дисциплін