Новорічно-різдвяний благодійний концерт

Вже відчувається дух різдвяно-новорічних свят. Це чудовий час, щоб створювати казку. Новорічні дійства відлунням подій цього року торкаються сердець українців своїм патріотичним стилем та особливою символікою. Адже українці знову зустрічають новорічне свято у час, коли в країні триває війна. Але кожен з нас вірить в диво, вірить у  перемогу.

Святковий різдвяно-новорічний концерт для студентів та співробітників коледжу підготували викладачі коледжу Дмитренко Віктор Васильович та Дмитренко Валентина Вікторівна.   Цьогоріч захід мав благодійний характер і був проведений на підтримку Збройних сил України.

З прийдешніми святами: Новим Роком та Різдвом Христовим студентів та працівників коледжу привітав директор коледжу Володимир Миколайович, який побажав усім успішного завершення розпочатих справ і перспективних планів на майбутнє, перемоги якнайшвидше нашій країні та щасливого майбутнього!  

Тож нехай у Новому році станеться диво, в яке ми щиро віримо – наша Перемога над ворогом!Нехай в Україні запанує мир і спокій, нехай повернуться додому живими усі наші захисники і захисниці, нехай душі українців огорне любов, віра і надія на світле майбутнє! Нехай проміння Різдвяної зірки розвіє морок зла, захистить наших воїнів та освітить їхній праведний шлях боротьби! Бажаємо, щоб Різдво Христове зміцнило надію і віру у серцях, принесло в оселі радість, а Україні – довгоочікувану Перемогу і Мир!