З Новим роком, спільното НТЕФК

Щиро вітаємо всіх з прийдешніми різдвяними і новорічними святами!

Добігає свого завершення важкий рік… Рік, що, безумовно, закарбується у пам’яті та серцях усіх українців, усього світу. Рік, що приніс багато горя, руйнувань. Але це і рік, який продемонстрував силу та міць українського духу.

Ваша невтомна праця у такі непрості часи для нашої країни вже зараз закладає міцний фундамент перемоги добра над злом, світла над темрявою, демократії над диктатурою.

Пишаємося працівниками, викладачами та студентами коледжу, які боронять нашу країну в лавах ЗСУ. Дякуємо всім хто бере активну участь у різних волонтерських програмах.

Дякую усім колегам за гідно пройдений цьогорічний шлях, за вашу працю і самовідданість роботі й українській освіті! Дякую здобувачам освіти і їх батькам за те, що ви розумієте важливість навчання і не полишаєте здійснювати свою мрію – отримати сучасну освіту і стати професіоналом у майбутньому!

Тому на порозі нового року, незважаючи на всі випробування воєнного часу, ми з надією дивимося в майбутній рік та чекаємо здійснення найзаповітніших мрій! Хай  магія цих чарівних свят і Божа ласка принесуть в нашу країну довгоочікуваний мир, добрі новини, спокій і процвітання!

Щиро бажаємо всім зустріти свята в затишному колі родини, друзів! Бажаємо мирного неба, душевного тепла, побільше позитивних емоцій, міцного здоров’я і творчого натхнення, потужної наснаги в реалізації всіх нових творчих задумів!
Дякуємо Богу і ЗСУ за ще один прожитий рік! Йдемо далі з вірою у свої сили, в Україну і Перемогу!

З НОВИМ 2024 РОКОМ!

З глибокою повагою – в.о.директора НТЕФК Володимир ВЕРЖАКІВСЬКИЙ.