Екскурсії для школярів та студентів

Традиційними стали екскурсії школярів та студентів інших навчальних закладів до нашого коледжу. до нашого коледжу.

12 травня на екскурсію завітали учні Любарського ліцею № 1, яким директор коледжу Володимир ВЕРЖАКІВСЬКИЙ розповів про освітній та виховний процеси , а викладач Ірена МОТЛІЧ ознайомила з історією навчального закладу, історичними пам’ятками Нової Чорториї та чарівними краєвидами парку, надзвичайно привабливими весняної пори.

15 травня, до нашого  коледжу на екскурсію завітали учні 8-го та 10-го класів Любарського ліцею № 1. Веселі, допитливі та енергійні школярі з цікавістю слухали розповідь Ірени Мотліч про історію коледжу та історичні пам’ятки Нової Чорториї, відвідали анатомічний музей. А буйна зелень весни та хороша погода зробили атмосферу екскурсії справді чарівною.

23 травня пройшла екскурсія для учнів 9-го класу Любарського ліцею № 1. Директор коледжу Володимир ВЕРЖАКІВСЬКИЙ  розповів їм про напрямки діяльності навчального закладу, різноманіття перспектив розвитку та необхідність професій, які представляє коледж. Учні також відвідали музей історії коледжу, анатомічний музей та історичні пам’ятки Нової Чорториї.  час було проведено з максимальною користю та великою кількістю вражень. Екскурсія була захоплююча і цікава!

29 травня коледж відвідали викладачі та студенти Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка – активні, енергійні, талановиті, які люблять свій край та його історію. Успіхів вам, творчого натхнення, здійснення мрій та життєвих планів!

2 червня до нас завітали надзвичайно допитливі, активні та енергійні учні Новочорторийського ліцею. Їх чекала цікава мандрівка сторінками історії рідного краю з викладачем Іреною Мотліч та анатомічний музей коледжу, з унікальними експонатами якого дітей познайомила зав. відділенням ветеринарної медицини Лариса Павлючик. Бажаємо учням та їх вчителям натхнення, удачі, гарного настрою, нових можливостей, яскравих вражень. А головне – МИРУ та ПЕРЕМОГИ всім нам.

6 червня коледжу завітали учні Печанівського ліцею – активні, допитливі, з великою жагою до пізнання та спілкування. Вони відвідали музей історії коледжу та познайомилися з історичними та архітектурними пам’ятками Нової Чорториї. Бажаємо учням та їх вчителям мирного неба, натхнення, гарного настрою, бажання відкривати нові можливості, пізнавати цікаве і нове.

Музей історії Новочорторийського технолого-економічного фахового коледжу відвідали учні Новочорторийського ліцею. З цікавістю діти слухали розповідь про історію навчального закладу, знайомились з експозиціями, які ілюструють поетапний процес його становлення та розвитку – фотографіями, альбомами, картинами та іншими експонатами.

8 червня, до нас завітали надзвичайно позитивні та дуже енергійні, з почуттям гумору учні Стрижівського ліцею. Їх чекала цікава мандрівка історичними пам’ятками Нової Чорториї з викладачем історії Наталією Баб’яр, музей історії коледжу та анатомічний музей, з унікальними експонатами якого дітей познайомила зав. відділенням ветеринарної медицини Лариса Павлючик. Гарним завершенням екскурсії стала прогулянка парком, який квітне влітку різними кольорами та пахне неповторними ароматами.

Загальновідомо, що дитина пізнає світ із найближчого оточення. Витоки ж патріотизму, трепетне ставлення до рідної землі та її історії зароджується ще в ранньому віці, коли вчителі розкривають дітям красу рідного краю та людей, які живуть і творять цю красу. Сьогодні, 13 червня, вчителі Липненського ліцею привезли своїх вихованців на екскурсію до Нової Чорториї – мальовничого куточку Полісся з чарівними краєвидами парку, давніми історичними пам’ятками, цікавими спогадами про історичні події в різні віки… Успіхів та натхнення нашим гостям, мирного неба над головою, любові до рідного краю і віри в нашу Перемогу!

2 червня на екскурсію до коледжу завітали учні та вчителі Глезненського ліцею. З цікавістю познайомились з пам’ятками історії та архітектури Нової Чорториї, послухали розповідь про історію коледжу.