Дякуємо нашим меценатам

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі. В усі часи були люди, які творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Дуже приємно, що і в наш нелегкий час є чуйні, щедрі душею і небайдужі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Студентський та педагогічний колектив коледжу щиро вдячний директору ФГ «МАЇСС» Олегу ФЕДОРУКУ, заступнику директора Сергію НЕТЯЗІ та їхній команді професіоналів за турботу, добро і підтримку.

Ми дякуємо за постійну фінансову і матеріальну підтримку для покращення матеріально-технічної бази коледжу, за оновлений музей історії коледжу, а особливо – за допомогу в підготовці висококваліфікованих фахівців аграрного бізнесу. Дякуємо за виробничі екскурсії, майстер-класи, практичні тренінги, проведені для наших студентів відділення ветеринарної медицини, за можливість навчатись у справжніх професіоналів, за сприяння у працевлаштуванні випускників коледжу. Така підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості навчання і виховання.

У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. А доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію. Тож нехай повернеться вам добро здоров’ям, благополуччям, успіхами та процвітанням. Дякуємо за все і сподіваємося, що наша співпраця і добрі товариські стосунки триватимуть, а нові проєкти та плани реалізуються в майбутньому. Миру і перемоги всім!